Mentor session 'golden hour'

Mentor session 'editing' (beginner) 

In deze workshop staat het fotograferen van gezinnen/koppels tijdens golden hour centraal. Het laatste uurtje van de dag geeft ongelooflijk mooi licht. De warme gloed van de avondzon zorgt voor een apart effect. Tijdens deze workshop start ik met een beetje theorie over golden hour en manuele instellingen van je camera. Hierna leer je de zon te gebruiken tijdens golden hour met een koppel of model voor de lens. Achteraf heb je de kans presets (voorinstellingen) aan te kopen om je foto’s mee te editen, of dit zelf te doen, meer info over de presets volgt nog. 

 

Voor wie?


De workshop is dus geschikt voor iedereen, maar een vereiste is wel dat je al wat bekend bent met het fotograferen op de manuele (handmatige) stand. Aan het begin van de workshop geef ik je enkele tips en tricks mee i.v.m. de handmatige stand maar het is handig als je weet wat je moet doen als ik bijvoorbeeld aangeef je ISO of diafragma wat lager of hoger te zetten. Een vereiste is dus dat je bekend bent met diafragma/sluitertijd/ISO.

 

Wat krijg je? 

 

  • 2 uur op voorhand les over manuele instellingen en mijn manier van werken + tijd voor vragen, eventueel bezoek locatie,…

  • Shoot van een koppel/model tijdens golden hour

  • Fotoshoot van jezelf als fotograaf tijdens golden hour( indien gewenst) 

Wanneer?

 

We spreken samen een datum af tussen augustus en oktober. 

Groep/individueel?

 

De mentor sessie die ik geef is individueel. Wil je iemand meenemen die de sessie ook wil volgen (vriend(in)/familie/kennis/…) dan betaald de tweede persoon de helft van de prijs. Het maximum personen voor deze sessie is drie. 

5 plaatsen/dagen beschikbaar deze zomer dus wees er snel bij! 

€199 excl btw

In deze workshop leer je de kneepjes van lightroom. Deze workshop is voor beginners, die graag het uiterste uit lightroom willen halen. Photoshop komt hier niet bij te pas. Je krijgt de mogelijkheid je eigen foto’s mee te brengen en deze te editen tijdens de les. 

 

Voor wie?


Voor iedereen. Het is natuurlijk wel handig moest je beschikken over lightroom en een laptop. 

 

Wat krijg je? 

 

  • 2,5 uur les over lightroom

  • Samen editen van je foto’s 

  • Samen uitzoeken wat je stijl is 

  • Mogelijk tot het stellen van vragen 

  • Hapjes en drankjes 

 

Groep/individueel?

 

De mentor sessie die ik geef is individueel. Wil je iemand meenemen die de sessie ook wil volgen (vriend(in)/moeder/kennis/…) dan betaalt de tweede persoon de helft van de prijs. Het maximum personen voor deze sessie is drie. 

€199 excl btw

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 Elien Van den Brande photography - Pulsebaan 47/1, 2240 Zandhoven