Newborn

Newborn 

PAKKETTEN  EN PRIJZEN

Een van mijn favoriete bezigheden is het fotograferen van newborns. Ik fotografeer deze wondertjes tussen de 5 en de 15 dagen. Een newbornshoot vraagt veel geduld en een rustige omgeving. Ik fotografeer de babytjes dan ook in mijn daglichtstudio,  een lekker verwarmde living met zeer veel lichtinval. Als je tijdig reserveert, krijg je voorrang op alle andere sessies, leg deze dus zeker al vast tijdens je zwangerschap!

Mijn stijl van fotograferen is tijdloos, puur en zonder te veel poespas. Ik leg jullie babytje vast zoals hij/zij is. Dit wil zeggen dat ik jullie baby niet ga 'forceren' in houdingen die niet natuurlijk zijn voor een baby. Hiernaast gebruik ik geen storende attributen die de aandacht van jullie babytje wegnemen, maar ligt de focus vooral op de baby zelf. Een witte achtergrond is dan ook de basis tijdens mijn newbornshoots. Bekijk zeker eerst mijn stijl voor je de shoot boekt!  

Deze kosten staan voor de tijd, gebruik materiaal, kennis, creativiteit en service van Elien Van den Brande Photography. 

Er kunnen ten allen tijde extra foto's worden bijgekocht na het bekijken van de volledige galerij. Dit voor €10/foto, €95 voor 20 extra foto's en €180 voor de gehele galerij. 

 ±  1-3 uur shoot

incl btw

✔ 40 foto's in hoge resolutie

✔ Hulp bij styling

 ✔Gebruik client closet

✔ Gezinsfoto's

 €365 incl btw

 ± 1-3 uur shoot

incl btw

✔ Alle foto's in hoge resolutie (minstens 60)

✔ Hulp bij styling

✔ Gezinsfoto's

Gebruik client closet

 Linnen album 20x20cm t.w.v. €150

 €580 incl btw

SMALL

LARGE

 ±  1-3 uur shoot

incl btw

✔ 20 foto's in hoge resolutie

✔ Hulp bij styling

 ✔Gebruik client closet

✔ Gezinsfoto's

MEDIUM

 €295 incl btw

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 Elien Van den Brande photography - Pulsebaan 47/1, 2240 Zandhoven