DSC_6101.jpg

Workshop 

NATURAL NEWBORN FOTOGRAFIE

Spreekt newbornfotografie je aan maar weet je niet waar je moet starten? Wil je meer te weten komen over de veiligheid tijdens een newbornshoot? Hoe poseer je een baby en welke materialen gebruik ik? Al deze vragen worden beantwoord in mijn online workshop. 

✔ Werkboek van meer dan 70 pagina's

✔  Drie ondersteunende video's 

✔  Feedback op je foto's 

✔  Vijf hoofdstukken (Voorbereiding, veiligheid, poseren en wrappen, workflow en gezinsfoto's)

VOOR WIE

Deze workshop is ontwikkeld voor beginners die graag hun eerste stappen in de naturel newborn fotografie zetten. Een camera is geen must, maar kan wel handig zijn om de workshop tot een goed einde te brengen. Er zijn drie feedbackmomenten voorzien, waar ik feedback geef op je eigen foto's! Het is fijn om de werkboek af te printen, want er zijn ook persoonlijke invulvakken!

€129 incl btw

DSC_5226.jpg

Super interessante cursus, goed geschreven en super mooie lay-out! Heel aangenaam om te lezen.

Charlotte A.

Ongelooflijk hoeveel nieuwe dingen ik heb geleerd door enkel een workshop te lezen. Ik dacht dat ik al veel wist over newborns, omdat ik zelf een kindje heb, maar toch heb ik veel bijgeleerd! Dankjewel Elien!

Sofie  L.

Elien, ik heb enorm genoten van de workshop te mogen testen. Super interessant en goed geschreven. Ik zie er naar uit mijn camera weer uit de kast te nemen om mooie plaatjes te schieten van newborns! Dit doe ik nu ook wat zelfverzekerder!

Leen B.

DSC_1460.jpg

Te huur

Huur oefenbaby 'Billie' en bereid je optimaal voor voor je eerste newbornshoots!

 

Billie kan elke beweging die een newborn kan en is even flexibel. Deze pop is specifiek ontwikkeld om newbornfotografie te oefenen en is uniek. Wacht dus niet te lang want de plaatsjes zijn schaars!