WAAR PRINT IK MIJN FOTO'S?

Onlangs ontdekte ik mijn nieuwe favoriete printmethode, retroprints! Het is zo belangrijk je foto's niet enkel op de computer te laten staan, maar tastbaar te maken. Ik merk dat ik vaak terugkijk naar mijn fotoprints, en minder vaak naar foto's op de computer.RETRO IS TIJDLOOS


Retro is hip! Ik zocht naar prints die bij mijn fotografiestijl passen en ik vond deze bij www.fotofabriek.nl. De retroprints zijn van uitstekende kwaliteit, je kan kiezen voor een glanzend of matte afwerking en de prijs is dik oké! Voor €4,99 heb je al een set van 8 retroprints. Ze worden ook super snel geleverd.


Als fotograaf streef ik steeds naar de beste fotokwaliteit, zodat alle kleuren van mijn foto's tot zijn recht komen. Ik kan deze retroprints dus alleen maar aanraden. Meestal ben ik niet tevreden over 'goedkope' prints, maar deze springen er echt bovenuit. Je kan deze bestellen via de volgende link: www.fotofabriek.nl/foto-afdrukken/

De prints nemen je mee naar het verleden. Zelfs de achterkant van de prints zijn gelijkend op een échte polaroid.


FOTOGRAFIE TIP


Na het bestellen van de prints kwam ik op het idee om enkele foto's af te drukken voor mijn vaste klantjes, of huwelijken (als cadeautje) of bijvoorbeeld bij de 'dag van de klant. Veel zelfstandigen organiseren vaak iets om hun klanten te bedanken voor hun vertrouwen. Als fotograaf heb ik dit altijd moeilijk gevonden . Ik zocht lange tijd naar originele concepten om mijn klanten te bedanken, en dan vooral klanten die keer op keer terugkomen. Nu heb ik het PERFECTE cadeautje gevonden. Niet duur én super origineel.


Bij fotofrabiek kan je uiteraard niet alleen retroprints bestellen, maar ook vele andere zaken zoals wanddecoratie en fotoboeken. Ik heb deze zelf nog niet uitgetest, maar als ze even kwaliteitsvol zijn als de fotoprints, is dit zeker de moeite! Fotoboeken kan je vinden via de volgende link: www.fotofabriek.nl/fotoboek-maken/


Veel bestelplezier!


xoxo


Elien Van den Brande Photography110 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven