'Zelf heb ik de preset maurice gekocht en nu ben ik verslaafd, elke foto wordt ermee bewerkt!' - Silke G.

DSC_7996.jpg

3 PRESETS VOOR DE PRIJS VAN 2 MET DE COUPON 'SUMMERSALE'

PRESETS MADE WITH LOVE

WAT IS EEN PRESET >>

Een preset is eigenlijk een filter over je foto. Op instagram heb je deze bijvoorbeeld ook. Het is een verzameling van verschillende bewerkingen zoals belichting, kleurbewerking, contrast,... die je met 1 klik kan toevoegen aan je foto. Super gemakkelijk!

Alle presets werken op de gratis smartphone app 'lightroom'. In enkele stappen voeg je de preset toe en ben je klaar om je foto's naar een hoger niveau te tillen! 

FOR BAD ASS MOMS, PHOTOGRAPHY LOVERS & CREATIVES

VOOR SMARTPHONE >>

VOOR DESKTOP >>

DSC_8650.jpg

PAKKETTEN >>

NEW SUNNY PRESET >>

Preset 'Helia'

34,99 €Prijs

HAPPY CLIENTS

Bij Elien kan je niet alleen geweldige mooie shoots boeken maar nu ook gewoon presets kopen om zelf je foto’s te bewerken en wat zijn deze geweldig. Super gemakkelijk om te installeren met de duidelijke bijhorende uitleg. En met 1 klik heb je een foto die veel mooier oogt!

 

Zelf heb ik de preset maurice gekocht en nu ben ik verslaafd, elke foto wordt ermee bewerkt! waarschijnlijk zal ik er nog wel kopen. Ik ben benieuwd naar de presets die ze nog gaat te koop zetten. Ik ben fan!

Silke G.

NIET OVERTUIGD?>>

Ik help je graag! Stuur gerust enkele foto's door via instagram, facebook of e-mail en dan bewerk ik die in een preset naar keuze! Zo kan je ontdekken wat de preset doet op jouw foto

BESTSELLERS >>

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 Elien Van den Brande photography - Pulsebaan 47/1, 2240 Zandhoven