'Zelf heb ik de preset maurice gekocht en nu ben ik verslaafd, elke foto wordt ermee bewerkt!' - Silke G.

 PRESETS  MADE WITH LOVE

Iedereen maakt foto's met zijn gsm. Op vakantie, van je kinderen, huisdieren of jezelf. Alles kan! Als fotograaf weet ik maar al te goed hoe belangrijk presets zijn. Ze  tillen je foto's naar een hoger niveau.

 

Vaak is er té weinig tijd, zin of kennis om foto's te bewerken. Ook jij kan je foto' een professionele look geven. Ook jij kan fotobewerking aanleren! Ik wil je hierbij helpen! In één klik tover je je foto's om als een pro✨ 

WIST JE DAT:  Een consistente instagramstijl je  méér volgers en likes bezorgd? En ziet er ook gewoon super uit!

Koop Pakketten

Untitled design-3.jpg

FOR BAD ASS MOMS, PHOTOGRAPHY LOVERS & CREATIVES

PAKKETTEN

Some try outs >>

—  Billie

—  Archie

—  Maurice

WAT IS EEN PRESET >>

Een preset is eigenlijk een filter over je foto. Op instagram heb je deze bijvoorbeeld ook. Het is een verzameling van verschillende bewerkingen zoals belichting, kleurbewerking, contrast,... die je met 1 klik kan toevoegen aan je foto. Super gemakkelijk!

Alle presets werken op de gratis smartphone app 'lightroom'. In enkele stappen voeg je de preset toe en ben je klaar om je foto's naar een hoger niveau te tillen! 

HAPPY CLIENTS

Bij Elien kan je niet alleen geweldige mooie shoots boeken maar nu ook gewoon presets kopen om zelf je foto’s te bewerken en wat zijn deze geweldig. Super gemakkelijk om te installeren met de duidelijke bijhorende uitleg. En met 1 klik heb je een foto die veel mooier oogt!

 

Zelf heb ik de preset maurice gekocht en nu ben ik verslaafd, elke foto wordt ermee bewerkt! waarschijnlijk zal ik er nog wel kopen. Ik ben benieuwd naar de presets die ze nog gaat te koop zetten. Ik ben fan!

Silke G.

Was al heel lang aan het twijfelen om een present te kopen maar vond nooit echt degene waarvan ik dacht JA dat is hem. Tot de present ‘Rosa’ online kwam Ik was meteen verkocht door deze mooie zachte roze/oranje tinten.

 

Precies dat waarnaar ik op zoek was. Deze present komt samen met installatie gids en dit was op nog geen 5min geklaard super makkelijk in gebruik dus . Nog steeds zooooo blij met mijn aankoop!

Kimberley M.

Ik ben echt een leek in fotografie, presets, filters enzovoort maar de oprechte passie en talent van Elien in haar fotografie heeft mijn interesse gewekt. Ik kocht een preset van haar en ben helemaal verkocht!

 

Wat maakt zulk een preset je foto’s mooi! En als ik het geïnstalleerd krijg, kan iedereen het. Het is echt makkelijk in gebruik.Een aanrader! Elien, ik ga er sowieso nog eentje aankopen!

Hanne S.

BESTSELLERS >>

Deel je foto!

Ik ben super benieuwd naar jullie resultaten! Deel je bewerkte foto op instagram of facebook en tag mij of gebruik de hashtag  #presetsbyelien

Ik ben super benieuwd naar jullie resultaten! Deel je bewerkte foto op instagram of facebook en tag mij of gebruik de hashtag  #presetsbyelien

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 Elien Van den Brande photography - Pulsebaan 47/1, 2240 Zandhoven