DSC_7644.jpg

Voor mij is een shoot een ervaring, een uniek moment met unieke beelden. Beelden die tonen hoe jullie écht zijn, je pure en authentieke zelf. 

Tastbare herinneringen die voor eeuwig gekoesterd zullen worden. Ik wil mijn beelden laten spreken. Ik ben op zoek naar echte emoties, details, liefde en een warm gevoel.

Alle pakketten bevatten 20 foto's in hoge resolutie. Er kunnen ten allen tijde extra foto's worden bijgekocht na het bekijken van de volledige galerij.

Family & Love 

In dit pakket zitten gezins, zwangerschaps en koppelshoots. Ook de mommy&me sessies kan je boeken met dit pakket ! ♡

✔ ±  1 uur shoot

incl btw

✔ 20 foto's in hoge resolutie

✔ Hulp bij styling

✔ Max. 3 outfitswitchs

Gebruik client closet

✔ 7 uur nabewerking

 €295,- 

Dit concept staat volledig in het teken van intieme en pure portretten. We verzinnen samen een concept. Hier leg ik jullie vast op een nostalgische en ongedwongen manier ♡

✔ ±  1 uur shoot

incl btw

✔ 20 foto's in hoge resolutie

✔ Hulp bij styling

✔ Max. 3 outfitswitchs

Gebruik client closet

✔ 7 uur nabewerking

 €295,- 

Intimate portraits

Newborn 

Ik fotografeer newborns tussen de 4 en 15 dagen na de geboorte tijdens een naturel newbornsesssie met volledige aandacht naar de baby. Geen felle attributen maar zachte natuurlijke tinten! Wit/beige is de basis tijdens de shoot ♡

✔ ±  2-3 uur shoot

incl btw

✔ 20 foto's in hoge resolutie

✔ Hulp bij styling

✔ Gezinsfoto's/familiefoto's

Gebruik client closet

✔ 10 uur nabewerking

✔  Drie verschillende settings

 €395,-

Milestones

Voor elke mijlpaal in het leven van je kleintje! Omrollen, zitten en stappen. 1 jaar worden of 5 jaar worden, alles kan. De focus tijdens deze shoot ligt wel op het kindje zelf, geen gezinsfoto’s of foto’s met broer en zus. Voor dergelijke shoot boek je best een ‘family and love’ shoot. ♡

✔ ±  45min shoot

incl btw

✔ 20 foto's in hoge resolutie

✔ Hulp bij styling

✔ Max. 3 outfitswitchs

Gebruik client closet

✔ 4 uur nabewerking

 €250,- 

DSC07640.jpg

Extra foto's 

Na elke shoot krijg je een galerij met minstens 60 foto's. Hier kan je zoveel foto's uit kiezen die je zelf wil. 20 foto's in hoge resolutie  zijn altijd inbegrepen in de prijs ♡

Prijs per extra foto €15,-

Prijs voor 20 extra foto's €95,-

Prijs voor alle foto's €180,-

Linnen album 

Wens je graag een tastbaar aandenken van je shoot? Laat dit dan zo snel mogelijk weten ♡

Album 15x15 €65,-

Album 20x20cm €110,-

Album 30x30cm €180,-

24 paginas (upgrade mogelijk)

Topmadam met een toptalent om met kleine kindjes om te gaan. gastonneke voelde zich wat onwennig en toch heeft zij ervoor gezorgd dat hij zich op zijn gemak begon te voelen met de mooiste foto's als gevolg. zeker een aanrader. Wij komen nog eens terug!

Anke S.

Elien, ik heb enorm genoten van de Mommy and me fotoshoot. Je was enorm lief voor Cecil en fotografeerde haar zoals ze is. Ik heb me geen seconde onzeker moeten voelen, ik kon gewoon mama zijn en dat zie je ook op de foto's. Ik kan dit alleen maar aanraden aan alle andere ouders die graag pure, gevoelige, realistische en mooie foto's willen van hun kindje en zichzelf. 

Wat een toffe ervaring om met Elien mijn zwangerschapsshoot te kunnen doen! Mijn vriend en ik konden absoluut niet kiezen tussen alle prachtige foto’s die ze heeft gemaakt. Ze is zo toegankelijk, stelt je op je gemak, en haalt het beste in je naar boven... Voor ons was dit een onvergetelijke ervaring met immens mooie foto’s om voor altijd te koesteren. 

Kylie B.

Romy L.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 Elien Van den Brande photography - Pulsebaan 47/1, 2240 Zandhoven