DSC_7644.jpg

Voor mij is een shoot een ervaring, een uniek moment met unieke beelden. Beelden die tonen hoe jullie écht zijn, je pure en authentieke zelf. 

Tastbare herinneringen die voor eeuwig gekoesterd zullen worden. Ik wil mijn beelden laten spreken. Ik ben op zoek naar echte emoties, details, liefde en een warm gevoel.

Ben ik de goedkoopste fotograaf? Nee, dat niet. Fotografie is mijn fulltime beroep, geen hobby of bijberoep. En -as you all know- is zelfstandige zijn in België niet goedkoop. Hiernaast wil ik jullie een all inclusieve beleving geven. Van styling tot locatie, een leuke en intieme shootervaring voor personen die houden van out-of-the-box, niet té geposeerd, avontuur, actieve foto's. Last but not least, een tijdloos resultaat waar jullie volledig achter staan, waar jullie jezelf in herkennen en nog jaren plezier aan kunnen beleven.

Alle pakketten bevatten 20 foto's in hoge resolutie. Er kunnen ten allen tijde extra foto's worden bijgekocht na het bekijken van de volledige galerij.

Download hieronder de volledige prijslijst en algemene voorwaarden.

Onderstaande prijzen worden toegepast op nieuwe boekingen NA 15 april 2021.

DSC07640.jpg

Extra foto's 

Na elke shoot krijg je een galerij met minstens 60 foto's. Hier kan je zoveel foto's uit kiezen die je zelf wil. 20 foto's in hoge resolutie  zijn altijd inbegrepen in de prijs ♡

Prijs per extra foto €10,-

Prijs voor 20 extra foto's €97,-

Prijs voor 40 extra foto's €137,-

Volledig album €197,-

Linnen album 

Wens je graag een tastbaar aandenken van je shoot? Laat dit dan zo snel mogelijk weten ♡

Album 15x15 €65,-

Album 20x20cm €110,-

Album 30x30cm €180,-

24 paginas (upgrade mogelijk)

Topmadam met een toptalent om met kleine kindjes om te gaan. gastonneke voelde zich wat onwennig en toch heeft zij ervoor gezorgd dat hij zich op zijn gemak begon te voelen met de mooiste foto's als gevolg. zeker een aanrader. Wij komen nog eens terug!

Anke S.

Elien, ik heb enorm genoten van de Mommy and me fotoshoot. Je was enorm lief voor Cecil en fotografeerde haar zoals ze is. Ik heb me geen seconde onzeker moeten voelen, ik kon gewoon mama zijn en dat zie je ook op de foto's. Ik kan dit alleen maar aanraden aan alle andere ouders die graag pure, gevoelige, realistische en mooie foto's willen van hun kindje en zichzelf. 

Wat een toffe ervaring om met Elien mijn zwangerschapsshoot te kunnen doen! Mijn vriend en ik konden absoluut niet kiezen tussen alle prachtige foto’s die ze heeft gemaakt. Ze is zo toegankelijk, stelt je op je gemak, en haalt het beste in je naar boven... Voor ons was dit een onvergetelijke ervaring met immens mooie foto’s om voor altijd te koesteren. 

Kylie B.

Romy L.