DSC07874.jpg

'Let me tell your story'

 

Je kunt mijn stijl omschrijven als Moody, warm, tijdloos en vooral emotioneel. Ik hou niet van geforceerde poses of flashy attributen.

Ik wil dat jullie met elkaar in contact komen. Ik wil jullie verhaal vertellen. Dit betekent: echte emoties zien, een fonkeling in de ogen, tranen van geluk of een schaterlach. Je pure en authentieke zelf. Mijn doel is bereikt als jullie elkaar herkennen op de foto's, zoals jullie écht zijn.

prices

Een shoot is een investering in jezelf, je gezin en de toekomst. Foto's zijn kostbaar. Ze laten je momenten herbeleven. Je betaalt nu een prijs, maar je bezit de foto's voor de rest van je leven. Generatie op generatie zullen deze foto's dienst doen. En dat maakt van mijn job de mooiste ter wereld.

My work

Benieuwd geworden naar mijn werk? Hier vind je mijn favoriete shoots van 2020. Staat die van jou er binnenkort ook tussen? Boek snel je plekje voor 2021!

SHOP

Shop de mooiste smartphone presets op mijn webshop. Voor iedereen die vaak foto's maakt met zijn/haar smartphone maar hier verder niets mee doet! Een preset geeft je foto een upgrade!

DSC_5226.jpg

@Elienvandenbrande

  • Instagram